Norges beste nettbutikk er blitt enda bedre!

Landstil.com er glade for å kunne presentere vår nye og oppdaterte nettbutikk www.landstil.com! Vi har ikke bare fått en vakker face-lift, men har også oppgradert til enda flere og bedre funksjoner, alt for å kunne tilby deg en uovertruffen service og netthandel! Www.landstil.com kan trygt bokmerkes, og besøkes daglig, fra pc’en, nettbrettet eller mobiltelefonen, og din opplevelse vil alltid være det ypperste av hva teknologi kan prestere =)

Og vi tilbyr nå også delbetaling! Så mange kunder har etterlyst dette, og vi er så glade for å kunne gi deg denne betalingsløsningen. Kjøp alt du ønsker deg, og betal ned i ditt eget tempo =) Alle priser og tilbud er enkelt og lett tilgjengelig i vår nettbutikk <3

Så kos deg med Norges beste shopping-opplevelse, med uovertruffent og fantastisk interiør du ikke finner alle andre steder! Og husk, er det noe du lurer på så hjelper vi deg =) Ta kontakt med oss på info@landstil.com, privat facebook melding på facebook.com/landstil eller telefon/sms 94471444. Det er mange som kontakter oss, og det kan være vanskelig å komme gjennom på tlf. Men send en sms eller kontakt oss på epost, så svarer vi så fort vi er ledige igjen =)

Hjertelig velkommen til ditt one-stop shop: www.landstil.com!

Med de beste ønsker om et fantastisk og vakkert liv – fra alle oss i Landstil.com.