Den Franske Landstil

Den Franske Landstil er en unik og trendy livsstilbutikk som setter pris på vakre ting. Vi er opptatt av at du som kunde skal få en helt spesiell og unik opplevelse hos oss og personlig service er en selvfølge. Hos oss kan du drømme deg bort, mens det i bakgrunnen spilles stemningskapende musikk. Stilen vår er unik, idet vi favner flere stilarter. For oss ligger spenningen i kontrastene, og du vil finne fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Vi blir lagt merke til av den norske interiørpresse, og du vil så og si hver måned finne produktene våre representert i interiørmagasiner. Det setter vi stor pris på! Om du velger å besøke nettbutikken eller vår butikk på Holamoen, Moi i Rogaland, ønsker vi deg hjertelig velkommen til en verden full av opplevelser. Hvor du som kunde står i sentrum! Klem Tone og Anette

Landstil AS er drømmen om det gode liv!

Landstil er en av de første nettbutikkene som etablerte seg 2006 i denne stilen. Etter et langt liv som journalist og med hele verden som arbeidsplass, vendte Tone tilbake til hennes hjembygd Moi i Lund kommune på sørvestlandet. Deres sønn Tommy hadde allerede flyttet ned året før og datteren Anette kom også hjem hvor hun raskt fant sin drømmemann i Kjell Ivar Rasmussen. Da familien arvet familiegården Hola og flyttet inn i det 200 år gamle huset, ble Landstil A/S en realitet

Livsstilkonseptet består av nettbutikken landstil.com og en stort fysisk showrom/butikk. Butikken er innredet på Holamoen, ikke langt fra E39 på Moi. Nettbutikken er i dag en av norges største nettbutikk innen livsstilbransjen, og den fysiske butikken på Moi er for lengst blitt en turistattraksjon som folk kommer fra hele landet for å oppleve. Gårdshuset Hola er innredet i fransk landstil, og brukes som showrom ved spesielle anledninger. Foruten familien, har Landstil i dag flere ansatte. Familien Strand lever som en storfamilie. Barnebarnene Markus og Lucas har en stor og sentral plass i Tone liv, og er ifølge bestemor Tone “- det beste som har hendt meg.”

Hver vare er nøye utvalgt, nettopp for sin spesielle sjel, sjarm og patina. Varelageret er stort, og hos oss vil du finne interiør som du ikke finner andre steder. Vi liker å skille oss ut fra mengden! Hos Landstil finner du et stort utvalg interiør fra ledende og nye spennende danske, norske og svenske leverandører, kombinert med gamle varer fra Frankrike. Mesteparten av de gamle franske varene er 100 år eller eldre, hvilket gjør dem til antikviteter. Innehaverne av Landstil ønsker også å inspirere, og vi legger stor vekt på å ta egenproduserte bilder, slik at du finner inspirasjon til nye anvendelsesområder til ting du allerede har, eller nye kjøp du gjør hos oss.

Våre hjem ligger ute på nett til inspirasjon, og Anette, Kjell Ivar og Tommys hus har vært på trykk i et 24 sideres interiøbilag i Norsk Ukeblad og 20 siders reportasje i Magasinet Jeanne d´Arc Living. De kom også på 2 plass i Norges vakreste hjem i 2010. Tones hjem har blant annet vært på trykk i Bladet Det Gode Liv, i ett 24 siders interiørbilag i Norsk Ukeblad, i en 15 siders reportasje i magasinet Jeanne d’Arc Living, og en 8-siders reportasje i Vakre Hjem og Interiør. Det har også vært skrevet utallige avisreportasjer om oss. For å se noen av disse, kan du gå inn under presseomtale. Vi gir også veileding og tips og råd om innredning av hus eller hagen din!

Ofte inviterer vi kundene våre til kundekveld. Kundekveldene er forskjellige. Noen ganger har vi åpent hus med omvisning i huset, andre ganger har vi mannequinoppvisning; men alltid har vi mange gode tilbud i butikken denne kvelden. Vi er en stor gjeng av damer fra 20 til 80 år, alle veldig forskjellige, men samtlige med et glødende hjerte for fransk landstil, og interiør med særpreg.

Det skal være en opplevelse for deg som kunde å handle hos oss. Enten du bruker nettbutikken eller den fysiske butikken, ønsker vi å gi deg en spennende og anderledes interiøropplevelse! Vi går langt for å gi deg det lille ekstra! Velkommen til oss som kunde!

Er det noe du lurer på så er det bare å kontakte oss.

Generelle henvendelser: info@landstil.com

Tlf for avtale om besøk i butikk: 944 71 444

Mange hilsen Tone, Anette , Tommy og Lene.