Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på landstil.com. Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos landstil.com, og din rett til å få denne informasjonen slettet.
Landstil AS (heretter Landstil) er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på landstil.com. Landstil vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

Hva slags informasjon samles inn?

Handel på landstil.com

For å gjennomføre et kjøp på landstil.com, trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Dette er nødvendig for å sende deg dine bestilte varer, og for å holde deg oppdatert om din levering.

Dersom du oppretter en kundeprofil lagres dine personopplysninger på din konto. Du kan selv endre dine opplysninger fra min side, eller be om at din konto skal slettes. Dersom du gjennomfører et kjøp som gjest, vil personopplysningene kun lagres på din ordre.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og håndtering av avgifter og evt retur. Historikken blir slettet automatisk etter ti år.

Nyhetsbrev

Vi har mulighet til å sende deg gode tilbud og kampanjer på e-post, dersom du samtykker til dette. Ved utfylling av skjemaet for påmelding til vårt nyhetsbrev, lagrer vi ditt navn og din e-post adresse. Denne informasjonen blir lagret på Mailchimp sine servere. Du har til en hver tid mulighet til å melde deg av listen ved en link nederst i evt nyhetsbrev du mottar fra oss.

Betalingskort

Når du betaler med kort på landstil.com, vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør og kortinnløser, Klarna. Disse opplysningene blir kun brukt til å utføre en betaling.
Se mer informasjon på Klarna sin nettside: Klarnas Personvernerklæring

Statistikk

landstil.com er koblet opp mot en den eksterne tjenesten Metorik, for utvidet statistikk og rapportering. Metorik henter informasjon om kunder og ordre fra nettbutikken, og lagrer den samme informasjonen som vi gjør i våre databaser. Ved en eventuell sletting av en konto hos oss, slettes også informasjonen hos Metorik.

Produktanmeldelser

Du har mulighet til å gi din tilbakemelding på våre produkter. Når du benytter skjemaet for å opprette en produktanmeldelse, lagrer vi oppgitt navn, e-post adresse, vurdering og anmeldelse i vår database. Anmeldelsen vises på produktsiden.

LiveChat

Når du benytter vår LiveChat, vil informasjonen du oppgir og en logg av samtalen lagres i LiveChat, Inc sine systemer.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne handle hos oss. På landstil.com bruker følgende tjenester informasjonskapsler:

Google Analytics

Landstil bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google Inc.

WordPress og WooCommerce

landstil.com er bygget på WordPress publiseringsløsning og WooCommerce butikkløsning. Begge disse tjenestene lagrer nødvendige informasjonskapsler, for at du skal kunne logge deg inn på din konto og gjennomføre et kjøp på landstil.com. Uten disse informasjonskapslene vil ikke siden fungere som den skal.

LiveChat

LiveChat lagrer informasjonskapsler for at vår support chat skal fungere optimalt. Hvis tilkoblingen f.eks. blir brutt, vil man likevel kunne forsette dialogen på grunn av denne informasjonskapselen.

Metorik

Metorik lagrer informasjon om ordren når et kjøp utføres på landstil.com. Hensikten med denne tjenesten er beskrevet lenger opp i denne erklæringen.

Annonsering på Facebook eller Google

Landstil bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. Vi kan på denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

Deaktivere bruk av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført ditt kjøp hos oss. På linkene nedenfor finner du mer informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler i de mest kjente nettleserne:

Sletting av personopplysninger

Landstil vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten vi leverer til deg. Enkelte opplysninger er vi lovpålagt å oppbevare en viss tid av hensyn til regnskapslovgivningen.

Du kan til enhver tid be om å få dine opplysninger slettet, ved å ta kontakt med oss. Våre kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener at Landstil ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

Endringer i personvernerklæringen

Landstil forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Brukeren vil bli skriftlig informert om slike endringer gjennom våre tjenester.

Kontaktinformasjon

Landstil AS
E-post: [email protected]
Telefon: 944 71 444

Vi er tilgjengelig på telefon alle hverdager 0800-1600

Postadresse:
Landstil AS
Holamoen 7
4460 Moi